Δίκτυα Υπολογιστών

Η Hyperware αναλαμβάνει την εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων υπολογιστών. Εγκαθιστούμε το δίκτυό σας, ρυθμίζουμε servers κι αναλαμβάνουμε την ασφάλειά του.

  • Εγκατάσταση Server

    Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε File Servers, Mail Servers, Web Servers συμβατούς με λειτουργικό σύστημα Windows Server

  • Συντήρηση Server

    Συντηρούμε τους servers σας κάνοντας ρύθμιση του λειτουργικού, εγκατάσταση εφαρμογών ασφαλείας, εγκατάσταση προγραμμάτων τρίτων, πλάνο για backups δεδομένων και αρχείων, εκκαθάριση και συντήρηση σκληρών δίσκων, εγκατάσταση απαραίτητων updates, activity monitoring και καθαρισμό.

  • Επισκευή Server

    Επισκευάζουμε τον δυσλειτουργικό server σας είτε επαναφέροντας το λειτουργικό του είτε αντικαθιστώντας τα ανταλλακτικά που χρειάζεται με καινούργια.

  • Εγκατάσταση - Συντήρηση Δικτύου

    Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, προτείνουμε πώς θα κατασκευάσουμε το δίκτυο και αναλαμβάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να το παραδώσουμε ρυθμισμένο σε πλήρη λειτουργία.

  • Ασφάλεια Δικτύου

    Αναλαμβάνουμε την ασφάλεια του δικτύου και των servers του από κακόβουλο λογισμικό μέσω εφαρμογών προστασίας, firewall και ρυθμίσεων δικών μας οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν ασφαλή πρόσβαση από χρήστες του και monitor της δραστηριότητάς τους. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζουμε σημεία πρόσβασης στο δίκτυο ανά χρήστη μέσω πολιτικών διαχείρισης δικτύου ώστε να επιτρέπουμε σε συγκεκιμένους χρήστες την αξιοποίηση καθορισμένων πόρων που μπορεί να έχει το δίκτυο.

  • Routing & Switching

    Ρυθμίζουμε routers (NAT, Subnetting, WIFI, Access Lists) και switches

Επικοινωνια

28ης Οκτωβρίου 22, Πετρούπολη, Αττική
210-5015940 / 693 4966374

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας αποσταλλεί το μήνυμά σας. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας αμέσως.

Είσοδος Χρήστη
Username:
Password: