Κατασκευη Εφαρμογών Android & iOS

Η Hyperware κατασκευάζει εφαρμογές σε λειτουργικό σύστημα Android και iOS ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ανάπτυξης. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον προγραμματισμό μπορούμε να παράγουμε όποια εφαρμογή ζητήσετε ικανή να καλύψει τις ανάγκες σας.

  • Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

    Κατασκευάζουμε native εφαρμογές ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείτε να είναι συμβατές (Android, IOS) οι οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες της συσκευής σας στο 99% και να υλοποιούν εργασίες όπως μια επαγγελματική εφαρμογή σε ταθερό υπολογιστή

  • Κατασκευή Hybrid Εφαρμογών

    Κατσκευάζουμε υβριδικές εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως android, IOS και Windows Mobile ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργούμε ξεχωριστές εφαρμογές ανά σύστημα ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη συμβατότητα και αξιοποίηση από πελάτες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε να δημιουργούμε μία ποιοτική εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες ανάπτυξης.

  • Κατασκευή Web Εφαρμογών

    Κατασκευάζουμε web εφαρμογές για να εξασφαλίσουμε απόλυτη συμβατότητα με όλες τις mobile συσκευές παρέχοντας εξαιρετικό και απλό γραφικό περιβάλλον στην εφαρμογή σας.

Επικοινωνια

28ης Οκτωβρίου 22, Πετρούπολη, Αττική
210-5015940 / 693 4966374

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας αποσταλλεί το μήνυμά σας. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας αμέσως.

Είσοδος Χρήστη
Username:
Password: